Klik hier voor het laatste nieuws
Boertel

CAMPING

 

Kamperen bij de boer

Op de boerderijcamping geniet je van het boerenleven en de rust en ruimte van het Groninger landschap. Je hebt de keuze uit 18 ruime plaatsen. Allemaal met weids uitzicht, 6 ampère stroom, gratis WiFi en een eigen picknicktafel. Zo af en toe sta je versteld van het schouwspel dat de lucht en wolken voor je lijken op te voeren!

Goed en schoon sanitair

Er zijn goede en ruim voldoende sanitaire voorzieningen op de camping. Natuurlijk heb je altijd warm water voor de afwas en kun je gebruik maken van de wasmachine, de wasdroger, de koelkast en de magnetron.

  De camping bij Camping & Boertel De Maarsdijk
Klik op de afbeelding voor meer foto's.

 

Voor de kinderen

Kinderen vermaken zich uitstekend op boerderijcamping De Maarsdijk. Op de schommel, op de glijbaan, op het wippaard, in het speelzand, op de traptractors, op de skelters, op de trampoline, in het stro of zelfs op de pony. En als het weer even niet meezit, is er een speelruimte in de schuur en kunnen ze konijntjes knuffelen of kalfjes aaien in de stal. Vooral het spectaculaire dagelijkse evenement 'Koeien uit het land halen met Boer Gert' is zeer geliefd bij jong en oud!

Wil je meer informatie over de boerderijcamping? Neem dan contact op met Gert en José, bekijk onze plattegrond, de prijzen of boek direct online.

Camping & Boertel
De Maarsdijk
Maarsdijk 3
9822 TJ Niekerk

T 0594 50 46 61
M 06 33 95 41 31
Contactformulier

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
©2012 Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp