Klik hier voor het laatste nieuws
Boertel

VERGADERINGEN EN PARTIJEN

 

De Maarsdijk heeft een prachtige zaal die zakelijk gebruikt kan worden als originele vergaderlocatie. De zaal is eveneens zeer geschikt als gezellige feestzaal voor partijen.

 

 

Vergaderzaal

Ben je op zoek naar een degelijke, originele vergaderlocatie in de buurt van Groningen? Die vind je op het complex van De Maarsdijk. De vergaderzaal biedt alle moderne faciliteiten die je nodig hebt in een rustige, inspirerende omgeving. Vlakbij de A7, dus uitstekend bereikbaar.

  Vergaderingen bij Camping & Boertel De Maarsdijk
Klik op de afbeelding voor meer foto's.


Met de belangrijke randvoorwaarden, zoals lunch, koffie/thee en overige catering, houden wij ons bezig. Zodat jullie in alle rust effectief kunnen vergaderen, brainstormen of andere zakelijke aangelegenheden kunnen uitvoeren.

 

Partijen

Tijd voor een feestje op een gezellige, originele locatie? In onze gezellige partijzaal op de boerderij zijn alle ingrediënten voor een spetterend feest of een gezellige partij aanwezig.

Wil je meer informatie over het gebruik van de vergaderzaal of de partijzaal? Neem dan contact met ons op. We geven je graag een, geheel vrijblijvende, rondleiding.

Camping & Boertel
De Maarsdijk
Maarsdijk 3
9822 TJ Niekerk

T 0594 50 46 61
M 06 33 95 41 31
Contactformulier

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
©2012 Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp