Klik hier voor het laatste nieuws
Boertel

BOERTEL

 

Hotel op de boerderij

Een Boertel is een hotel/bed & breakfast op de boerderij. In Boertel De Maarsdijk vind je drie hotelkamers die in de voormalige stal en schuur gebouwd zijn. Elke kamer heeft twee (extra lange) comfortabele boxspringbedden, een badkamer, tv, dvd-speler en gratis WiFi. Je kunt ontspannen en ontbijten in een sfeervolle ruimte, die voor zakelijke aangelegenheden ook te gebruiken is als vergaderzaal en voor feestelijke aangelegenheden als partijzaal. En wil je er even tussenuit, dan kun je bij ons ook fietsen huren.
In de buurt zijn er meer dan genoeg leuke, verschillende eetgelegenheden:chique restaurants, Italiaanse pizzeria's, Chinese restaurants en oerhollandse cafetaria's.  De Boertel is een verrassend alternatief voor het gebruikelijke hotel en bij uitstek geschikt voor:

• (Fiets- en wandel)vakanties, weekendjes weg
• Familiefeestjes en familieweekenden
• Zakelijke logés
• Overnachting tijdens meerdaags zakelijk gebruik van de vergaderzaal

Familiekamer en groepen

Sinds kort is er in de Boertel een nieuwe, grote familiekamer. Deze is geschikt voor vijf personen

  De Boertel bij Camping & Boertel De Maarsdijk
Klik op de afbeelding voor meer foto's.
en heeft een gescheiden woonkamer en slaapvertrek, een tv, een eigen badkamer en een gezellige loggia met prachtig uitzicht.

 

Wil je met een grote groep komen logeren of organiseer je een familieweekend? Vraag dan naar de mogelijkheid om de gehele Boertel af te huren. En heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op, bekijk onze plattegrond, de prijzen of boek direct online.

Camping & Boertel
De Maarsdijk
Maarsdijk 3
9822 TJ Niekerk

T 0594 50 46 61
M 06 33 95 41 31
Contactformulier

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
©2012 Alle rechten voorbehouden. Ontworpen en ontwikkeld door: Pro Ontwerp